Varmepumpe Test

Denne testen hjelper deg med å finne riktig varmepumpe

Verden går inn i en ny æra av høyt effektive apparater og solenergi på hvert tak. Prisen på solenergi har fortsatt å rase nedover til der den nå er lik nettpartiet i mesteparten av verden, eller snart vil bli. Den beste måten å få varme ut av elektrisitet er med det som kalles varmepumpe. De er mye mer effektive enn en elektrisk ovn eller bunnplate varmeapparat, pluss tilbyr bekvemmeligheten av klimaanlegg i tillegg. La oss ta en rask titt på en varmepumpe test og hvorfor du sannsynligvis vil se flere av dem i fremtiden.

Varmepumper fungerer på samme måte som klimaanlegg
Raskere enn å lage varme ved å bruke elektrisitet direkte til å gjøre det, har varmepumpen evnen til å absorbere varme fra luften. Når den absorberer varmen fra luften konsentrerer den varmen og kjører den gjennom spoler som varmer luften som spres i hjemmet. Så vil den samme varmevæsken pumpes tilbake utenfor for å gjenta prosessen.

Dette er akkurat slik et kjøleskap eller klimaanlegg arbeider bare i revers. Tilfeldigvis kan varmepumper også brukes på samme måte, men omvendt rekkefølge, som et klimaanlegg. Du lurer kanskje på hvordan en varmepumpe kan absorbere varmen fra luften på utsiden når det er kaldt på vinteren. Men, væsken i pumpen kan faktisk absorbere varmen fra luften helt ned til -15C. Varmepumper trenger lite vedlikehold og blir rimeligere å kjøpe og installere hvert år.

Varmepumper har et lavt karbon-avtrykk
I dagens samfunn, er det viktig å holde styr på ditt karbon-avtrykk siden det er slik du vet om du gjør din del for å holde ting grønt. Siden varmepumper ikke bruker elektrisitet direkte til å lage varme, men i stedet bruker omgivelsesvarme fra luften, har den et lavt avtrykk. Pluss, hvis du bruker solceller fra taket for å kjøre den, vil den ha et karbon-avtrykk på neste null til daglig bruk, oppvarming eller kjøling av ditt hjem.

Det finner også jordvarmepumper
Denne varmepumpegjennomgangen ville ikke vært komplett hvis vi ikke tok med det som kalles geometrisk varmepumpe. Den virker på neste samme måte som luft til luft varmepumpe bortsett fra at den får varmen fra bakken i stedet. En interessant fakta er at selv om det er super kaldt eller kjempe varmt ute, under bakken bare noen feet er temperaturen mer moderat. Så i den kalde vinteren kan varmepumpen uten problemer dra opp varme fra bakken, og så gjøre det motsatte i midten av sommeren. Denne type varmepumpe er stadig i popularitet og sparer deg mer penger enn vanlig varmepumpe.

Hvis du ikke har sett en av disse i aksjon burde du sjekke de ut hos din nærmeste forhandler. Det er høy kvalitet på store merkevarer i bransjen slik at hvis du ønsker en topp installatør til å gjøre arbeidet og gi garanti.

Få uforpliktende tilbud fra flere aktører på varmepumper

All data krypteres over en sikker tilkobling.